Două vorbe despre moartea lui Emil Hossu (cu felicitări pentru Ora de Cluj)

L-am văzut pe Radu Banciu miercuri seara în emisiune și nu mi-a plăcut deloc caterinca sa în legătură cu activitatea cinematografică a lui Emil Hossu. Ca urmare, am să iau o pauză de la emisiunile lui, deși eram fan. Nu mi-a plăcut pentru că dacă ești băiat deștept poți să sari peste rubrica “Mortul zilei” atunci cînd e vorba despre un om atît de simpatic și de cu bun simț precum a fost Emil Hossu. Mult mai inspirat mi s-a părut Mircea Badea de data aceasta, care s-a comportat cu decență legat de acest subiect. Am citit chiar acum pe Ora de Cluj un articol frumos în memoria marelui actor, și desigur m-a impresionat și faptul că pe www.ucluj.ro băieții au marcat acest tragic eveniment așa cum se cuvine.

Într-o societate în care valorile s-au răsturnat iremediabil, să trăiești în preajma unui om atît de distins precum Emil Hossu trebuie să fi fost un privilegiu. Păcat că nu mai e printre noi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
1.456 citiri

1 comment to Două vorbe despre moartea lui Emil Hossu (cu felicitări pentru Ora de Cluj)

  • anonim

    D-le Blag am vazut si eu emisiunea in care d-l Banciu a dat cu stingul in dreptul. EMIL HOSSU a fost un actor deosebit dar mai ales un OM de un bun simt si de un talent aparte.

Leave a Reply