Eu pun benzină numai de la OMV, dar dacă îmi mai oferă multă ciololată Heidi, cred că mă las

Mi-a zis Hossu că e nebunie cu ciocolata asta Heidi din benzinăriile OMV…Am rîs și am trecut mai departe.

Dar după drumul ăsta lung pe care l-am făcut, am alte impresii. Am oprit nu doar să alimentăm ci și să facem binecunoscutele pauze…Măi frate, de nu m-au îmbiat ăia cu ciocolata lor Heidi, de mi-a venit rău. Nici măcar nu s-au uitat la mine, în sensul că numai ciocolata îmi mai lipsește…Dar ideea mi se pare tîmpită pentru că îi cam umilește pe cei care vînd benzină și cafele și patiserie și tot restul…Adică de ce să îi pui ca pe roboți să te tot îmbie cu ciocolată Heidi, aș muri în locul lor…Și un baton Heidi nu doriți? Azi mîine o să mă întrebe de un CD cu Fuego? Că nu s-au vîndut toate de Crăciun?

Oricum, a fost o experiență…Și-acum visez: și o ciocolată Heidi nu doriți?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
3.081 citiri

4 comments to Eu pun benzină numai de la OMV, dar dacă îmi mai oferă multă ciololată Heidi, cred că mă las

 • Pall Bogdan

  Cam greu cu CD-ul cu Fuego… Dragul meu prieten, ala nu expira. Produsele care ti se ofera tie mai au termen de valabilitate maxim 30 zile iar saracii oameni au target in bucati de vandut. Nu sunt sigur daca nu cumva li se si retine din salar daca nu isi dau interesul dar nu cred ca ar fi imposibil!

 • Eu cred, dar totuși…e cam deranjant. Și pentru ei și cu siguranță, și pentru clienți. Păi care e deosebirea, atunci, între un vînzător de pe stradă care mă oprește să îmi vîndă o pastă de dinți care ține 5 ani și unul care mă tot pisează cu ciocolata asta?

 • Pall Bogdan

  Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! Pana si pe cel liber! 🙂

 • Pall Bogdan

  A…a… Dar cum ti se pare ca in Brasov si sunt convins ca acelasi lucru e peste tot in orasele mai mari, cate statii de benzina ai, ale aceleasi firme, atatea preturi la carburant!
  In functie de cat de central este plasata statia de titei, cu atat pretul e mai mare! :))
  Ce zici de asta?

Leave a Reply