Pariu că nu puteți rata faza cu vînătoarea lui Țiriac?

Da, desigur, din șirul știrilor care se repetă cu obstinație în fiecare an nu ar putea lipsi celebra vînătoare de la Balc.

Să vă pregătiți iar de șirul acela de imagini cu mistreți morți, cu mari personalități, miliardari care vin la Balc, cu imagini pe prima pagină a ziarelor de a doua zi de după masacru. Sau dacă ratați, dați căutare la aceeași dată, dar de anul trecut sau de acum doi ani și mai adăugați sau scădeți niște porcușori. Și niște milioane de euro. Rețeta e aceeași, mai puneți voi piper și puțină boia. Deși, ca să fiu sincer cu voi, nu cred că veți scăpa. Probabilitatea ce vreun ziar sau vreun post de televiziune din România să nu dea asta e foarte aproape de zero.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
4.116 citiri

5 comments to Pariu că nu puteți rata faza cu vînătoarea lui Țiriac?

 • pustanu'

  asta pune capac stirilor “de serviciu” de dupa fiecare revelion – accidente auto in 2,3,4 ianuarie; craciunul si revelionul pe rit vechi si umplerea statiunlor de pe valea pravovei cu fratii slavi urmat de revelionul lautarilor si al chelnerilor. cam asta avem in fiecare an.

 • urmeaza alea din 26 cu pelerinajul la mormintul lui ceausescu (cu unul care recita și alții care cîntă Internaționala la mormînt), si apoi ne pregatim de februarie, cu Valentine Day…și tot așa.

 • E un subiect la care m-am gindit zilele trecute in legatura cu stirile despre pelerinaje la care invariabil reporterii intreba(de ani de zile): pentru ce veniti aici? si invariabil se raspunde, indiferent de coltul tarii in care se petrece pelerinajul: pentru sanataaaate, pentru copiiiii,etc. Deja fac alergie si schim urgent postul. Ma gindeam ca nu oamenii sunt de vina , ei saracii chiar vin sa se roage pentru sanatate si pentru copii, ceea ce e normal , dar reporterii aia chiar nu gasesc sa inceapa cu alte intrebari? de ex.: ati venit pe jos pina aici? ati cintat pe drum imnuri religioase? v-ati impacat cu vecinii si neamurile inainte de a veni aici ca sa sperati in minuni? Vi s-au asigurat conditii de adapost si igiena personala? Unde mergeti la toaleta cit stati aici 7-8 ore? Unde aruncati resturile de mincare, pungile si sticlele de plastic cind plecati de aici? Stiti ceva de istoria Sfintului(bisericii, locului) la care ati venit in pelerinaj? Ce minune vi s-a inimplat de cind veniti(de ex de 10 ani)? Ce rugaciuni spuneti?

 • ovidiublag

  emilia, prea multe idei le-ai dat, dar cred ca tot la standarde cor ramine

 • Dom’le sa zic si io ceva: mie imi place pescuitul, vanatoarea mai putin, spre deloc. Daca vreau sa vad mistreti morti ca in pozele cu Ceausescu, n-o sa ma uit la tampitele alea de stiri cu Tiriac, ca am un canal specializat in vanatoare si pescuit. Io cred ca ce face Tiriac p’acolo cu pusca si cureaua lata nu-i face bine la imagine si ar fi bine sa le dea un carnacior cu muştărel reporterilor si sa-i ţâpe naibii acasa, inainte de vanatoare.
  Si pana la urma, nici la canalul ala de vanatoare si pescuit nu ma prea uit, ca dau multa vanatoare, iar din zona pescuit numa’ crap, nene. Mi s-a acrit de atata crap si mistret!
  Inchideti televizu’ si mai cititi ceva, ca e mai bine!

Leave a Reply