Susţinem baschetul din Ardeal – Etapa necunoscutelor

Etapa a 19-a în Divizia A la baschet masculin a fost una interesantă, prin rezultatele înregistrate şi prin pronosticurile nu foarte inspirate ale celor care participaţi, rundă de rundă, la concursul nostru.

Cele mai surprinzătoare rezultate au fost cele de la Cluj şi de la Sibiu unde gazdele au avut statutul clar de favorite, dar au fost învinse de BCM Târgu Mureş, respectiv BCM Piteşti. Rezultatele complete ale etapei le vedeţi aici.

Clasamentul Diviziei A nu a suferit mari modificări, dar trebuie remarcat echilibrul care marchează primele 10 poziţii. Astfel, de la prima clasată, BC Timişoara la ocupanta locului 10, vicecampioana CSU Ploieşti, diferenţa e de doar cinci puncte. Vedeţi aici clasamentul întreg.

Cum spuneam mai sus, rezultatele din această etapă au fost cele mai slabe de la începutul anului. Niciun jucător nu a izbutit să treacă de 6 punte, iar cei mai “nefericiţi” au acumulat doar două.

Iată aici şi clasamentul “pariorilor de ocazie”, pentru care îi mulţumim colegului nostru Mihai Mureşan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.316 citiri

2 comments to Susţinem baschetul din Ardeal – Etapa necunoscutelor

  • ovidiublag

    mircea, primele doua linkuri duc altundeva, dar no, al treilea duce la clasamentul nostru, asta e bine

  • Ovidiu nu ai fost suficient de atent. Primul link afiseaza rezultatele etapei, dar trebuie sa cobori in partea inferioara a paginii, iar cel secund afiseaza clasamentul diviziei in partea dreapta. Ma bucur ca te-am lamurit.

Leave a Reply