Vai, ce șoc, ce știre, ce rahat de știre…

Probleme în cantonamentul lui Dinamo. Un hoț a pătruns în teren și era să îi lase pe fotbaliștii lui Ciobi fără minge.

Nu, nu era un hoț obișnuit, ci un hoț cu patru picioare. Un cîine a ajuns printre picioarele jucătorilor și era cît pe ce să le fure mingea. Cîinii printre cîini, și alte cretineli.

Nu, nu sînt prostii noi, sînt aceleași prostii cu care ne-au obișnuit televiziunile în cadrul știrilor din sport.

Cu ce rămîne telespectatorul iubitor de sport după asemenea tîmpenii de știri nu se știe. Dar eu zic să continuăm pe aceeași linie deschisă acum cîțiva ani buni cînd vedeam cum șoferii de autobuz fac baie în piscină cu fotbaliștii, cum un jucător e surprins la gard cum face el pipi, și tot așa…

Să continuăm, pentru că prea ne-am obișnuit…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
3.035 citiri

2 comments to Vai, ce șoc, ce știre, ce rahat de știre…

 • Tiberiu Matei

  Ei daca e vorba de furat, va spun eu una mica, chiar din Groapa, de la Unirea Tricolor,, de la Dinamo, cum ar veni, dupa era noastra !
  Era in 1969, era joi, era primavara, echipa ( de football ) se pregatea de plecarea in cantonament la Saftica, baietii, jugadores adica, la masa, la cantina ce functiona la subsolul Clubului de pe Stefan cel Mare.
  Autobuzul tras la poarta, personalul auxiliar aduce sacosele cu echipamente langa mijlocul de transport mai sus pomenit, ca azi nu i-ai putea spune autocar, fug si astia la masa, ca era pe gratis si nu era cazul de sarit peste, si cand se aduna echipa, Lucescu Mircea, Florian Dumitrache si Narcis Coman nu apuca la sacose ! Le-o imprumutat cineva ! Pe vecie ! Si o mai stat echipa o ora pana au scos oamnenii inca un rand pentru fiecare pagubit !
  … Continuarea , la o bere ! Platiti, daca vreti istorie !!

 • Tiberiu Matei

  Erata : Florea Dumitrache !!! Florica.. Sa fie iertat !
  Cu cateva minute inainte citisem ceva despre un concitadin de-al nostru, Florian ( Walter ) Zenga, si am deraiat !

Leave a Reply