Bun editorialul Luminiței Paul din Gazeta Sporturilor

Luminița Paul a fost foarte inspirată în editorialul său de azi, din Gazeta Sporturilor, cînd îi arată cu degetul pe cei doi mari ai tenisului, Năstase și Țiriac, cei care nu au găsit de cuviință să salute succesul lui Tecău.

Editorialul este, jurnalistic vorbind, fără cusur, e scris limpede, argumentat perfect (mai ales cînd autoarea vorbește despre Năstase, cel care a uitat de vremurile în care se bucura de un titlu cucerit chiar de el la dublu mixt). Citiți aici.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.303 citiri

2 comments to Bun editorialul Luminiței Paul din Gazeta Sporturilor

  • Deși am văzut ultimul set, am remarcat ”spiritul de frondă” al Luminiței. Oricum, o finală de antologie. Felicitări finaliștilor!

  • ovidiublag

    mersi de confirmare, razvan. l-a pus la punct cam de 5 ori pe parcursul meciului, odata zicîndu-i că ea a citit pe buzele lui nole alte cuvinte decit cele pe care le intuise colegul sau de comentariu. stii, faza in care nole ridica ochii spre cer si invoca divinitatea. si apoi, ea s-a contrazis un pic cu protopopescu, spunind ca ei i s-a părut că nole a zis altceva, “dar mă rog, eu nu sînt o specialistă în limba sîrbă”, a adaugat cu malitiozitate…si au mai fost contre…ma rog.
    in schimb editorialul e bun

Leave a Reply