Ciorcilă a bătut favoritul 6, un mexican, și e în turul secund în Chile

Atît mi-a scris azi Patrick Ciorcilă: “Am cîștigat cu 6-2, 6-4, a fost foarte greu. Am jucat de la 8 dimineața, îți dai seama că la ora 6 am fost în picioare. Imediat vom începe și meciul de dublu, sper să trec și acolo mai departe”.

Gîndește corect jucătorul clujean, mereu spre înainte, spre alte succese. Și uite că ele vin, astăzi această victorie cu 6-2, 6-4 fiind obținută în fața unui mexican, Luis Pilatuna, născut 1994 (deci cu 3 ani mai mare decît Patrick), locul 90 în lume (Patrick e pe 220), acesta jucînd 9 meciuri în acest an (Patrick niciunul). Așadar o victorie de moral, una foarte importantă, care îl pune pe Ciorcilă pe drumul cel bun (nu vreau să dezvălui încă planurile lui și ale antrenorului său, Bogdan Nițescu, poate cu altă ocazie, mai aștept cîteva rezultate bune).

În turul secund al turenului de categorie 2 din Chile Patrick va juca împotriva brazilianului Felipe Frias, locul 142, el avînd 13 meciuri jucate în acest an, 8 victorii și 5 înfrîngeri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.135 citiri

2 comments to Ciorcilă a bătut favoritul 6, un mexican, și e în turul secund în Chile

  • LUCIAN BOLDOR

    Patrick a inceput anul cu o victorie .Am spus tot timpul ca cel mai greu moment al unui turneu este turul 1 , iar acum astept ca Patrick sa-si dea drumul la valoarea lui .In iarna asta grea a noastra , victoria lui Patrick a fost ca si o mingiere calda .Asteptam alte bucurii la fel si Patrick cu ajutorul lui Bogdan , clujenii nostri care sint in America de Sud stiu sa ni le aduca

  • ovidiublag

    a pierdut in turul secund, 3-6, 7-6, 3-6, si pleaca in argentina. nu stiu ce a facut la dublu, dar aflu (pe site nu scria, dar o sa imi trimita el mesaj probabil)

Leave a Reply