Avancronică clujeană

Avem un sfârşit de săptămână cu cinci meciui în care sunt implicate echipe clujene, iar trei partide se vor disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Sâmbătă – 3 martie

Baschet feminin – etapa 25, ora 12.00
Baschetbalistele Universităţii Cluj vor întâlni, în deplasare, echipa Sportul Studenţesc. Bucureştencele ocupă locul 9, în clasamentul Diviziei A, cu mari şanse la play-off, în timp ce clujencele sunt pe poziţia a 12-a, fără nicio speranţă la un loc în play-off.
Ambele echipe au pierdut în etapa precedentă. “U” Cluj a pierdut la Alexandria (locul 5), scor 89-40, iar Sportul Studenţesc a pierdut pe terenul celor de la CSM Satu Mare (locul 6), scor 94-80.

Volei masculin – etapa 17, ora 14.00
După ce etapa trecută au câştigat la Timişoara, scor 3-0, voleibaliştii Univresităţii Cluj au în această etapă o misiune mult mai complicată.
În Sala Sporturilor “Horia Demian” vor veni cei de la Dinamo Bucureşti, locul 3 în Divizia A1.
În tur, clujenii s-au impus cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la Dinamo, într-un meci ce a contat pentru etapa a 6-a a campionatului.

Volei feminin – etapa 20, ora 16.00
Vom avea parte de o zi de sâmbătă dedicată voleiului. Dacă de la ora 14.00, băieţii se vor duela cu dinamoviştii, la ora 16.00 va fi rândul fetelor să intre în scenă.
“U” Cluj întâlneşte de la ora 16.00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”, echipa CSM Sibiu.
Se anunţă o partidă interesantă între două echipe transilvane aflate în partea de jos a clasamentului (“U” ocupă locul 9, iar CSM Sibiu, locul 11). Clujencele au avantajul locului din clasament şi a terenului propriu, în timp ce echipa CSM Sibiu vine după ce a furnizat surpriza etapei trecute, atunci când au câştigat cu scorul de 3-2 în faţa celor de la UNIC Piatra Neamţ (locul 6)

Duminică – 4 martie

Handbal masculin – etapa 18, ora 12.00
„U” Transilvania, penultima clasată în Liga Naţională, întâlneşte pe CSM Satu Mare, locul 10. Cele două echipe sunt despărţite de 2 puncte, iar meciul de duminică se anunţă unul echilibrat.

Handbal feminin – etapa 17, ora 12.00
După ce etapa trecută au câştigat în faţa ultimei clasate, SCM Craiova, cu scorul de 35-28, pentru fetele de la „U” Jolidon urmează o partidă, în deplasare, în faţa formaţiei CSM Bucureşti, locul 7 în Liga Naţională.
“U” Jolidon are 10 victorii, un egal şi 4 infrangeri, în actuala ediţie a campionatului, iar CSM Bucureşti are 7 victorii, un rezultat de egalitate şi 8 înfrângeri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
893 citiri

Leave a Reply