Florin Pruteanu, la mulți ani!

Florin e cel din stînga, dacă nu v-ați prins. El cară, eu doar țin contră.

Cu Florin Pruteanu am făcut chestii…Colaborăm parcă de o viață la Radio Cluj, locul în care mă simt poate cel mai bine, pentru că radioul este ceva special (aici mi-au făcut loc, acum mulți ani, Florin Pruteanu și Țucu Vanea). Nu știu explica de ce îmi place atît de mult, dar cei care au lucrat într-un radio sau o fac chiar acum, cu siguranță înțeleg. Iar ceilalți să își închipuie ce vor, că dacă nu știu explica, asta e…Florin Pruteanu coordonează, la radio, divizia sport, dar are și altfel de emisiuni, printre care și celebrul Top 10. Și pentru că ziceam de colaborare, uite că am mai dezvoltat împreună cu Florin o emisiune cu lipici la ascultători, celebrul deja Chibiț.

Cu Florin Pruteanu am făcut o serie memorabilă de emisiuni de sport și pentru televiziune. Asta a fost ideea mea, aceea de a-l avea invitat permanent la NCN și apoi la Antena 1, normal. Și vă spun un secret: Pruteanu nu a cerut bani. Probabil pentru că face parte din specia, pe cale de dispariție, a celor care iubesc sportul necondiționat. Dar lasă, Florin, că măcar am apărut pe autobuze și pe plasme de se opreau unii pe stradă și spuneau: “Uite-i pe ăia care cară Antena”!

Cu Florin Pruteanu mai avem și la ora aceasta planuri. Doar timp să avem. Și oameni care să înțeleagă ce le spunem.

Oricum, Florin Pruteanu rămîne o voce. O voce autorizată în materie de sport și una inconfundabilă (așa cum sînt multe și valoroase la Radio Cluj).

Și acum, pentru că ar putea exista riscul să ne împrietenim mai mult decît permite legea, te las, Florine, dar te rog să trăiești la maximum fiecare minut de azi, pentru că, îți reamintesc, azi e ziua ta.

La mulți ani!

 

PS Florine, văd acum că și anul trecut am scris despre faza asta, așa că se poate spune deja că ești abonat. Dar nu ești la zi cu taxele. Ia uite aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.865 citiri

6 comments to Florin Pruteanu, la mulți ani!

Leave a Reply