Noapte peste tot. Mai ales în mințile noastre

M-am uitat și eu la știrile de noapte. N-am mai făcut de mult asta.Un bou a fost zgîriat de soacră-sa și atunci el a luat toporul și a omorît-o. Și, în plus, pentru că era prin casă și nevastă-sa, a omorît-o cu toporul și pe ea.

Alt prost își viola fiica vitregă și după aceea posta pe internet poze cu faptele sale. Și el era un fel de profesor, un fel de maistru din ăla de pe vremea noastră, un instructor auto, practic.

Și știrile astea s-au dat primele din calup, așa cît să dormi bine după “doișpe” noaptea. La știri externe am văzut cum unul a omorît copii. Și gata, astea sînt știrile. Vreo două crime cred că le-am scăpat, că mai și scriam ceva.

PS În continuare spun că lipsesc știrile externe. Nu aflăm aproape nimic despre ceea ce se întîmplă în lume, cel puțin nu de la știri. Cred că asta face parte dintr-un plan de îndobitocire. Ne sînt băgate pe gît numai tîmpenii politice și crime din astea cu țărani care își omoară rudele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.185 citiri

1 comment to Noapte peste tot. Mai ales în mințile noastre

  • Mi se pare absolut lugubru ca posturile de stiri persista in a ne livra astfel de matariale. Inteleg sa le ofere de doua ori pe zi, in perioada de maxima audienta, dar nu si noaptea si dimineata. Cred ca cei ce se uita in strainatate la posturile TV romanesti si vad astfel de stiri cred ca la noi e ca in Africa, violente pe paine.

Leave a Reply