Pensiuni la un click distanţă

Astăzi a demarat programul “O săptămână la munte”, lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi ANAT, prin care putem beneficia, în perioada 5 martie – 22 iunie, de concedii la preţuri reduse.

De îndată ce am aflat această informaţie am şi început să caut pe internet diverse locaţii pentru petrecerea vacanţei.
În căutarea mea am dat peste un un site foarte interesant destinat turismului românesc, www.pensiuni-inforomania.ro, în care am găsit toate informaţiile de care un turist are nevoie, şi anume descrierea şi aşezarea geografica a pensiunii, facilităţile, preţurile exacte şi numerele de telefon prin care pot intra în contact direct cu gazdele, fără să plătesc vreun comision către www.pensiuni-inforomania.ro, sau către vreo agenţie de turism.

Pe lângă centralizarea unităţilor de cazare din România cei de la www.pensiuni-inforomania.ro vor să pună umărul la dezvoltarea turismului românesc prin cât mai multe informaţii geografice, ştiri din turism, evenimente şi festivaluri care au loc în ţară, obiective turistice care pot fi vizitate şi, în general, tot ce poate stârni dorinţa de a vizita locuri noi şi plăcerea de a descoperi frumuseţi neştiute.

Navigarea pe site e foarte simplă. Filtrul de căutare e foarte bine pus la punct, iar utilizatorii au şi opţiunea de a accesa fiecare judeţ sau regiune în parte.
Prin urmare, eu m-am hotărât! Dacă şi voi vreţi să plecaţi într-o vacanţa puteţi aranja totul din câteva click-uri pe www.pensiuni-inforomania.ro.

Păcat că nu mai e doamna Udrea la Ministerul Turismului, poate îi veneau ceva idei…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
1.778 citiri

Leave a Reply