Weekend reuşit pentru echipele Universităţii

Sâmbătă şi duminică au avut loc cinci partide în care au fost implicate echipele de handbal, volei şi baschet ale Universităţii Cluj.

 
Ziua de sâmbătă a început oarecum normal, având în vedere adversarii, cu două înfrângeri.
Baschetbalistele Universităţii au pierdut cu scorul de 71-94, pe sferturi 27-14, 20-22, 29-24, 18-11, în faţa fetelor de la Sportul Studenţesc. Partida s-a disputat la Bucureşti, iar conform site-ului Federaţiei la meci au asistat 48 de spectatori.

Nici băieţii de la volei nu au avut mai mult noroc. Voleibaliştii au primit vizita celor de la Dinamo Bucureşti, într-un meci ce a contat pentru etapa a 17-a a Diviziei A1. Partida a avut loc în Sala Sporturilor “Horia Demian” şi chiar dacă în tur clujenii s-au impus pe terenul celor de la Dinamo, scor 3-2, de data aceasta au pierdut cu scorul de 0-3.
Imediat după înfrângerea băieţilor, fileul a rămas la locul lui iar pe parchetul Sălii Sporturilor au intrat voleibalistele Universităţii care “au dat piept” cu cele de la CSM Sibiu. Clujencele şi-au respectat statutul de gazde şi locul în clasament şi au câştigat meciul cu scorul de 3-1.

Duminica a aparţinut handbalului. Ziua a debutat cu un meci de handbal la începutul căruia, cel puţin pentru o parte dintre spectatori şi pentru forţele de ordine, s-a cântat imnul degeaba. Dar totul e bine când se termină cu bine, astfel că băieţii de la “U” Transilvania au scăpat de penultimul loc al clasamentului şi au urcat 3 locuri, până pe locul 10 în Liga Naţională, după victoria în faţa celor de la CSM Satu Mare, scor 34-26.
Aşa cum a început…aşa s-a şi terminat ziua de duminică. “U” Jolidon s-a impus pe terenul celor de la CSM Bucureşti cu scorul de 31-28 şi au ajuns la 23 de puncte, pe locul 4 in Liga Naţională, la egalitate de puncte cu Dunărea Brăila (locul 4) şi Oţelul Galaţi (locul 3).

După un weekend cu cinci partide, iubitorii sportului vor avea parte şi astăzi de două meciuri, ambele de la ora 19.00.
În Sala Sporturilor “Horia Demian” va avea loc meciul de volei feminin dintre “U” Cluj şi Tomis Constanţa, în timp ce, de la aceeaşi oră, dar la Tg. Jiu, “U” Mobitelco va întâlni echipa Energia Rovinari. Ambele meciuri de astăzi vor fi transmise în direct. Partida de volei va fi transmisă de DigiSport3, iar cea de baschet va putea fi urmărită pe DigiSport2.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
948 citiri

Leave a Reply