Femei și bărbați în trening

Sînt nedrepți cei care spun că românilor nu le place mișcarea…Azi am intrat în food-court, la mall, să iau ceva.

Și acolo, pe culoar, pentru că nu era înghesuială deloc (doar se apropie Paștile) mi-au atras atenția patru persoane. Le-am spus persoane, deși corect ar fi să adaug că era patru persoane tinere. Adică nu chiar tinere, dar nici bătrîne. Mai precis, cred că pot spune că aveau cam 30 de ani domnii și cam tot atît (scuze) și doamnele. Pentru că sînt aproape sigur că erau două familii. Sînt aproape sigur de asta pentru că domnii nu le prea băgau în seamă pe doamne.

Oricum, să nu ne pierdem în amănunte…

Ideea este că toți patru erau îmbrăcați în treninguri. Hai să le zicem treninguri de prezentare, adică treninguri de oraș. Adică treninguri din plastic, dar nu fîșuri, ci plasticuri din alea lucioase, puțin mai groase.

Domnii erau cu cu bluzele desfăcute, astfel încît li se vedeau și burțile. Adică se vedea că au burțile un picuț mai mari. Despre doamne nu vreau să fac alte considerații decît acelea poate că arătau ciudat. Așa, în treninguri și cu poșete. Și cu formele în relief, și cînd spun relief nu mă refer neapărat la busturi.

Bun. Deci patru oameni maturi se plimbau în mall în treninguri de prezentare. Și după aceea și-au luat de mîncare aripi de pui americane și așa cum erau ei, în trening s-au așezat la masă și au mîncat.

Mie mi-a plăcut foarte mult ceea ce am văzut, de aceea m-am și gîndit să scriu aceste rînduri. Să combat ideile preconcepute conform cărora avem o națiune de sedentari, că ne plac doar calculatoarele și facebook-ul. Uite că ne place și mișcarea și ne plac și pulpele de pui americane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
2.813 citiri

3 comments to Femei și bărbați în trening

Leave a Reply