NBA play-off time!

Play-offul a început, în NBA, acolo unde baschetul chiar contează!

În această seară au loc primele patru confruntări, trei în est şi una singură în vest.

Astfel, balul e deschis de Chicago, echipă ce a încheiat sezonul regulat pe prima poziţie în est. The Bulls întâlnesc Philadelphia 76’ers. Meciul se joacă la această oră.

De la ora 22.00, la Miami, “the Heat” (a încheiat pe 2 sezonul regulat în est) primeşte pentru primul meci al seriei pe New York Knicks. Confruntarea, poate cea mai interesantă din primul tur va fi prefaţată în direct de Dolce SPort de la ora 22.00 şi transmisă în direct 30 de minute mai târziu.

Indiana Pacers întâlneşte mâine dimineţă de la ora 02.00 (ora României) Orlando Magic. Pacers au fost surpriza sezonului regulat în est unde au terminat sezonul regulat pe locul trei.

În fine, ultimul meci ce se joacă, să zicem, în această seară are loc de la ora 04.30 şi în care se întâlnesc Oklahoma City Thunder şi Dallas Mavericks. OKS este poate favorită numărul doi la câştigarea titlului în timp ce Mavs, campiona încă en-titre, are o formă departe de cea din sezonul trecut. Însă în play-off echipele se “activează” şi nu poate fi eliminată din calcule încă din start!

Toate disputele de acum şi până în finală se joacă după sistemul “cel mai bun din 7 meciuri”

Vizionare plăcută, chiar merită!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
942 citiri

Leave a Reply