Nici nu mi-am dat seama cum a trecut emisiunea de la TVR

Puiu Banu a venit cu un adevărat tom în emisiune. Omul și-a notat tot ce i s-a părut interesant din punct de vedere sportiv în luna martie și chiar că am avut ce povesti.Cîteva chestiuni au și rămas pe dinafară, pentru că o jumătate de oră nu avea cum să le cuprindă pe toate. Oricum, s-a discutat despre fotbal dar cred că a fost doar un pretext ca să vorbim de fapt despre educația sportivă pe care alții o au și noi nu prea.

Nu o să vă povestesc emisiunea, desigur, dar pot spune că din nou oamenii din regie au venit la final și ne-au felicitat, ceea ce este pentru mine cel mai bun indicator.

Și, ca și noi, au spus că o jumătate oră li s-a părut că trece prea repede.

M-am simțit foarte bine, mai aveam chef de vorbă.

Așa că l-am sunat pe Ovi Tebu, care era de serviciu la radio și am mai vorbit cu el, pe o bancă, încă o jumătate de oră. Se pune, nu?

PS

Am prezentat în emisiune și două cărți sportive (în zilele următoare o să scriu și aici despre ele), ideea le-a plăcut tuturor, probabil o să recidivăm.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.190 citiri

1 comment to Nici nu mi-am dat seama cum a trecut emisiunea de la TVR

  • ar trebui sa ceri inregistrarile si sa faci o sectiune speciala “Blag la TVR Cluj” sa le putem vedea chiar daca nu suntem in fata televizorului. si da, ai dreptate, emisiunea asta a trecut repede, dar a fost reusita

Leave a Reply