Roșiile cîntătoare și echipele jucătoare

Avem roșii, avem valoare, avem coșuri de gunoi în lac. Sîntem deosebiți

Am tras un baschet de zile mari astăzi. Un 3 la 4 pe tot terenul care îi putea speria și pe campionii de la U Mobitelco. Un consum de energie fantastic. Dar asta a fost la final…Începutul a fost așa:Ne-am întîlnit la ora 09.00 și am făcut o audiție extraordinară. Am adus cu mine roșiile cîntătoare și absolut toată asistența din Parcul Mare a fost încîntată de felul în care pot suna niște roșii bine antrenate…

După acest episod am și aruncat roșiile la gunoi. Și apropo de gunoi, unul dintre noile coșuri de gunoi care probabil că au costat o avere zace în mijlocul lacului. Probabil că unui golan căruia nu i-a plăcut culoarea a ales această formă de protest. Poza o puteți găsi pe facebook, accesînd această galerie foto a lui Rus Daniel.

Am alergat, Raimonda fiind fruntașa, ca de obicei. Ea și Boglarka au alergat regulamentar cele 4 ture de 800 de metri, băieții chiulind, ca de obicei aș spune.

La baschet am jucat un 3 la 4 epuizant. Ovi Tebu, Muri și cu mine ne-am impus în fața celorlalți 4, Raimonda, Rus, Părintele și Nicușor, deși scorul, 12-6, nu e grăitor, adversarii noștri fiind excelent pregătiți astăzi.

Repriza a treia a fost pe Pavlov, acolo unde ni s-a alăturat și Tibi Fărcaș.

A fost o sîmbătă excelentă. Ne-am simțit perfect.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.116 citiri

Leave a Reply