Hai Atletico, luptă Atletico (Athletic)!

Mi-au zis mulți să scriu despre meciul de aseară. Nu am ce să scriu. Aștept să văd ce decizie se ia. Și mai ales cine o să ia decizia.

Ce pot să spun este că s-a dovedit încă o dată că atunci cînd românii trebuie să ia hotărîri (indiferent la ce nivel), acestea au toate șansele să fie greșite.

De aceea în sport s-a ajuns la arbitri străini.

Iar pentru restul s-a inventat UE (nu am uitat litere, așa am vrut să scriu, e vorba despre Uniunea Europeană, care ne face program în țărișoară).

Brambureala, lipsa regulilor, șmenul, șperțul, tocmeala, șmecheria, ipocrizia, impostura, șpaga, astea sînt valorile noastre de căpătîi, ce s-o mai tot întoarcem pe toate fețele?

……………………………..

Hai, să vedem cum îi păzim pe ăștia cu cupa lor, “meciul secolului”, Atletico cu Atletico (Athletic). Poate se bat și ăștia. Ce “frumos” ar fi să comparăm pe toate posturile scandalul de azi cu scandalul de ieri. Să facem un duplex cu Spania, live, breaking-news, chestii…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
3.413 citiri

9 comments to Hai Atletico, luptă Atletico (Athletic)!

 • De fapt Bilbao nu e şi Atletico, este doar Athletic Club, iar denumirea uzuală este Athletic Bilbao… Aşa suna titlul doar ca o susţinere pentru cei din Madrid. 🙂

 • Uite, ți-am făcut pe plac Raul, am pus în paranteză și denumirea oficială a celor din Bilbao. Inițial era un joc de cuvinte, am scris intenționat la fel, dar e ok…

 • domnule blag, lumea aşteaptă mai mult de la dvs. după meciul de aseară. dacă îi lăsaţi pe dilentaţi să scrie…

 • “dilentaţi” care, surprinzător, sînt aceiaşi cu diletanţii 😀

 • Nu vroiam să o luaţi în nume de rău; era doar o notă pentru a nu îi induce şi pe alţii în eroare…
  @emil Nu vreau să crezi că l-am subestimat pe d-l Blag, încercam să fac doar o mică remarcă; acest fapt nu înseamnă că sunt un amator …

 • Raul, stai linistit, ca nu am luat-o nicicum. Si nici Emil nu se referea la tine, fii sigur

 • N-am zis ca nu o sa scriu. Am zis ca nu scriu acum. In afara de pareri personale astept si niste confirmări (pentru ca am auzit chestii foarte interesante)

 • Da eu sper sa castige Madridul sa elimine si Barcelona mica din Bilbao.
  Cat despre meciul nostru..pacat ca nu avem arbitrii de valoare, pacat ca ciurucuri de jucatori incita la violenta si pacat ca iubitorii de sport nu vad decat cancan si violenta. Sportul e pe cale de disparitie.
  Eu sper sa nu avem parte de amanari sa “caute” cei din comisie mai multe dovezi sau mai multe “rezultate ulterioare”, apoi sa decida. Maine sa avem un verdict dupa regulamente, chiar daca vor pierde ambele echipe, chiar daca se va rejuca noi tot langa “U” vom ramane.
  Forza “U”!

 • Ce v-am zis. Uite ce am citit acum pe digi
  „Câțiva fani spanioli erau la metrou la Unirii, cântau, fluturau steaguri și își făceau poze. În timp ce urcau pe scările, au fost atacați din senin niște români. Unii dintre ei, mai norocoși, au reușit să fugă, dar cei care au rămas au fost pur și simplu călcați în picioare.

  Am intervenit pentru un puști plin de sânge, care plângea și l-am împins pe românul care îl bătea, să îl lase în pace. Au venit și cei de la pază și conflictul s-a încheiat. Suporterii spanioli erau foarte speriați și nu au reacționat în niciun fel la provocările românilor”, a spus martorul.

Leave a Reply