Ori eu sînt tîmpit, ori mai degrabă alți 237 de români (și numărul lor ar putea să mai crească)…

Citesc pe situl celor de la PRO TV așa: “Drama actorului Șerban Ionescu. Imobilizat de o boală gravă, după ce a fost înțepat de o căpușă”

Și, ca să nu mai lungesc vorba, 237 de români au dat like la știrea asta.

Așteptăm ca numărul acestor oameni de bine să mai crească în zilele următoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.979 citiri

3 comments to Ori eu sînt tîmpit, ori mai degrabă alți 237 de români (și numărul lor ar putea să mai crească)…

  • rradugabi

    Sincer cred si am impresia ca romanii nu citesc cu atentie si sunt sigur ca cel putin jumatate di acei care au dat like la stire nici macar nu au auzit de Seban Ionescu.Se gandesc probabil ca este vreun mare jucator de fotbal sau cine mai stie ce.Deci in concluzie suntem niste oameni pe care ne-a acaparat cu totul facebook si nu mai suntem in stare sa citim cu atentie o stire.Cu stima.

  • Uneori like-ul de pe Facebook se confunda cu like pentru continut, totusi si acel like e o promovare si asa din like in like afla tot mai multi romani care il pot ajuta pe Serban Ionescu.
    La fel la deces, sinucideri etc..romanii dau like si la astea de ce nu stiu..

  • Raul Buzilă

    Mai nou, având în vedere că trăim în epoca ,,Facebook”, în loc să scrii un mesaj de susținere este la modă să dai un like…Dar, unii nu înțeleg că like înseamnă că îmi place acel lucru.Cum a spus și cuibus,uneori poate fi o confuzie,dar mai există și persoane dezorientate…Personal, îl susțin pe Șerban Ionescu, care este un exemplu de voință deoarece luptă cu o boală provocată de o minusculă insectă…

Leave a Reply