Știți de fetița fără chibrituri. Acum a început să îmi zîmbească, sper să nu fie din interes

Hai, că nu vreau să vă plictisesc cu micuța asta, mai ales că unii dintre voi știu că nu mă număr printre cei care pică pe spate cînd văd un copil prostindu-se în cărucior.

Dar cu fata asta de nici un an care stă în cărucior în timp ce mama și bunica ei fac curățenie încep să am o…”chimie”. A, pentru cei care nu știți de ea, citiți aici și aici.

Acum, că e cald și bine, fata asta de nici un an are figuri în cap. De fiecare dată cînd trec pe lîngă ea mă salută (cel puțin așa interpretez eu sunetele pe care le scoate. Plus că îmi zîmbește non-stop, nu știu ce are…).

Azi m-am oprit (cred că îmbătrînesc) și am vorbit cu ea. Nu m-am chiar prostit așa cum fac unii stîlcind cuvinte (asta n-am să înțeleg niciodată, de ce întrebi un copil ce pace în loc să îl întrebi ce face, dar mă rog…), dar am vorbit cu ea. Am întrebat-o cum se simte, și mi-a zis “ga-ga”. I-am dorit mult succes la ga-ga și am plecat. Nu înainte de o auzi pe mama ei vorbind la telefon cu cineva. Și am prins această frîntură:

-Da, mătușă, trebe să mergem la sfat, că numa așa ne dă 8 milioane, altfel nu de dă.

De aici am înțeles că tatăl fetiței mele ga-ga nu a chiar luat-o de nevastă pe femeie (care, între paranteze fie spus, e din nou gravidă…).

PS

Chiar mă interesează soarta fetiței ăsteia. Habar nu am ce trebuie să fac, acum nu am timp, dar trebuie să fac ceva.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.246 citiri

1 comment to Știți de fetița fără chibrituri. Acum a început să îmi zîmbească, sper să nu fie din interes

Leave a Reply