Şi totuşi, al cui e Parcul Central????? Că al pietonilor sigur nu!!!! (o cronică de Raimonda Boian)

Victorioşii

Cred că decizia băieţilor de a mă nominaliza cronicarul zilei de sâmbătă, 9 iunie 2012, nu a fost una chiar inspirată. Asta, deoarece la prima oră am reuşit să mă enervez pe toţi indolenţii care îşi permit să intre prin parc cu maşinile, ca pe tarlaua străbunilor lor. Şi când spun asta nu exagerez cu nimic, în condiţiile în care, încăpăţânată cum sunt, în timp ce îmi făceam conştiincioasă turele de alergare alături de Nada, Ali, OviTebu, Rus Daniel şi Dl.Mureşan, am refuzat să mă dau din faţa unuia (cu număr de Bucureşti), care, la fel de încăpăţânat, m-a depăşit (regulamentar, de altfel, pe partea stângă) călcând iarba.

Ca să nu mai spun de şoferul firmei de salubrizare, care circula fără limită de viteză, lăsând în urma lui un praf care numai bine s-a lipit pe feţele noastre transpirate (asta ca să nu mai spun de rochiţele mireselor)

Deci, da. Sunt furioasă şi frustrată deoarece trebuie să împart parcul cu toţi puturoşii.

Bine măcar că Ovidiu Blag a reţinut terenul şi ne-am putut înfrunta într-un meci de baschet fără nervi, un patru pe patru, finalizat cu un binemeritat 12 la 11, pentru….. ta ta ta ta ta …. Blag (normal, doar a pierdut Rus)..

Despre meci, numai de bine… absolut toţi jucătorii s-au remarcat pe teren, până şi Nada, care nu a pierdut decât 2 mingi pasate de Călin Ilea. În schimb, nu l-am prea văzut pe teren pe Ovidiu Blag, care nu a marcat nimic… sau a marcat? Chiar şi coşul victoriei????

Înfruntarea s-a încheiat pe terasă la Euphoria, unde, de data asta, am căutat umbra…

Şi pentru că week-endul acesta este unul cu vot, şi discuţiile noastre s-au purtat în jurul acestui subiect, cu diferenţa că au fost în stilul nostru caracteristic, şugubăţ şi fără patimă, adică exact opusul a ceea ce s-a întâmplat în ultimele 4 săptămâni în lumea de dincolo de noi.

Ne revedem sâmbătă la ora 9.00. Nu fiţi timizi, nu se strigă prezenţa şi nici nu este limită de participanţi. Parcul e mare, trebuie doar să vă înarmaţi cu răbdare şi să învăţaţi regulile de circulaţie din parc, când şi unde să daţi prioritate ghiolbanilor motorizaţi (scuzaţi cuvântul “motorizaţi”).

PS. Mai multe poze de la întâlnirea de astăzi, dar şi din celelalte sâmbete, puteţi vedea pe contul de facebook al Raimondei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
2.307 citiri

5 comments to Şi totuşi, al cui e Parcul Central????? Că al pietonilor sigur nu!!!! (o cronică de Raimonda Boian)

Leave a Reply