Am pierdut, dar nu sînt sigur

Vorbesc de baschetul de azi, unde Răzvan, Miclăuș, Ilea și Raimonda ne-au bătut cu 12-6 pe noi, ăștialalți, adică Tebu, Barbu, Rus și cu mine.

Cînd zic că nu sînt sigur mă refer la oamenii care vin la această operațiune sîmbătă de sîmbătă. Cu riscul de a ne împrieteni puțin, trebuie să recunosc că este o adevărată plăcere să îi descopăr și redescopăr în fiecare săptămînă.

Fiecare dintre ei se bucură de ieșirea asta, glumim și ne simțim foarte bine împreună. Cercul rămîne deschis și ultimul venit, Mihai Miclăuș (de la Radio Cluj) poate depune mărturie că nu l-am supus la cazne prea mari și nici botezul nu a fost ceva complicat. Ba, mai mult, omul parcă e de cînd lumea cu noi, se descurcă chiar și la repriza a treia, unde a zis un banc cam de nota 8.25.

Una peste alta, ziua de azi nu a fost cu nimic mai specială decît celelalte. Atîta doar că toate sînt foarte prețioase pentru noi.

PS

Poze nu avem, a explicat ceva foarte complicat Raimonda, la cafea, dar eu unul nu am înțeles. Se pare că vom avea poze de-abia mîine.

Nu mai zic nimic de parc. Adică hai, una scurtă:

Alai de nuntași. Îmbrăcați unul și unul, nu dezvolt. Și unul:

-Ioi, tu, nu cred….

-Ce-i, mă?

-Ioi, am uitat acasă păharele…

-No, ș-amu ce facem? Ioșca, ești cu motoru?

-Da, zice Ioșca.

-No, meri tu după păhare?

-Mă duc, no, ce-oi face amu?

-No, duthie iuthie, thie așthieptăm aci.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
929 citiri

Leave a Reply