Pe lac, la mall, baie-n nămol!

Aproximativ 25 de cetățeni (nu o să le spun etnia, că nu asta e important) făceau ieri baie în lacul din Gheorghieni. Atmosfera era frumoasă. Pe la ora 15.oo, niște pături, puțină muzică la casetofon, tineri, vîrstnici, copilași, veselie mare.

Tinerii săreau feieș în apă (așa se zice în Ardeal cînd sari în apă în cap), mai o glumă, rîsete, caterincă, urlete chiar (atunci cînd era cazul să îl strige ăla de pe mal pe ăla din apă), no, ce să zic, era frumos.

Acuma nici nu știu cum să tratez acest mic subiect. Dacă oamenii voiau să facă baie, că le era cald, atunci poate ar putea fi analizată chiar și această variantă, ca lacul să fie amenajat în consecință.

Aproape că stîrneau invidie acești cetățeni, pentru că și alții s-ar fi aruncat feieș dar cred că le era frică să nu fie amendați.

Ăștia în schimb se simțeau în apele lor, ca să zic așa, aproape că rîdeau de noi, proștii, care n-aveam curajul să ne dezbrăcăm și să facem o băiță, la dracu.

Da, sigur, era plin de polițiști comunitari în zonă. În zona parcărilor din centru, unde puneau amenzi în parbrize.

PS

Pentru noi, ceilalți, există frumoasele bazine amenajate senzațional, unde trebuie să plătești 17 lei la intrare, desigur. Practic între dotările de pe lacul Gheorghieni și cele de la un ștrand la care mai merg eu nu e mare diferență. Doar asta e sesizabilă, cea cu prețul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
2.246 citiri

1 comment to Pe lac, la mall, baie-n nămol!

  • si eu am vazut. nu stiu daca tot pe astia, dar cand am fost la cumparaturi, am vazut exact aceeasi imagine. iti zic sincer ca la cat de transpirat eram, mi-as fi dorit sa fiu pentru jumatate de minut in pielea lor. nu mai mult, pentru ca nu imi pot tine respiratia mai mult de atat

Leave a Reply