Roxer Grup-Xerox Premium Partner are un site foarte ofertant

Site-ul celor de la Roxer Grup-Xerox Premium Partner arată altfel acum, cu foarte multe informații despre echipamentele pe care le comercializează. Impactul este evident și sugerează soliditate și seriozitate. Dacă intrați aici, vă puteți convinge.

Pe lîngă o listă completă a echipamentelor (pe partea stîngă), apar acum trei categorii mari (Best Selling Products, Promoții și Recomandări), dar și segmentul “Coșul meu” pentru cumpărăturile on-line.
-Echipa de vanzari Roxer va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie pentru afacerea d-voastra din punct de vedere al tehnologiei de procesare a documentelor si adaptarea sa la conditiile specifice activitatii d-voastre.
-Oferta cuprinde: Vanzare si inchiriere copiatoare digitale alb-negru si color, imprimante laser alb-negru si color, multifunctionale laser alb-negru si color, tipografii digitale, scanere.
Pentru mai multe detalii puteți contacta direct unul dintre sediile Roxer Grup din țară (București, Oradea, Brașov, Bistrița, Zalău, Baia Mare, Satu Mare), la adresele pe care le găsiți aici.

Iar pentru orice fel de problemă care ți-a rămas nerezolvată, sună la Cluj, la numărul de telefon 0264-596888 și ți se va rezolva.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.182 citiri

Leave a Reply