Fotbalul românesc e spectaculos, dar nu pe teren, normal…

Prima știre a zilei de luni, adică aia, cea mai tare, a fost pe bază de Porumboiu, cum nu i-a lăsat el pe jurnaliști la meci.  Știrea era cam așa:

Ne arătau un paznic cu mușchi care zicea mereu: “o seară bună, hai, că ne deranjați aici” și apoi o voce ne spunea cum Porumboiu nu a lăsat presa la meci și cum nu se mai organizează nici o conferință de presă. Finanțatorul Vasluiului a zis și el ceva acolo, în stilul său, și gata știrea.

Așa.

Noi, ăștia, mai proști, ne așteptam să vedem (auzim) dacă organizatorii pot sau nu, din punct de vedere legal, să îngrădească dreptul jurnaliștilor la stadion.

Dar asta nu ni s-a spus, poate că timpul a fost prea scurt…

Nu de alta, dar asta era interesant de văzut: dacă Porumboiu a încălcat sau nu vreo lege și, în consecință, dacă poate fi tras la răspundere.

Oricum, la cîte își permit acești “oameni de fotbal” nici nu ar fi de mirare ca ei să aleagă, după bunul plac, ce spectatori pot intra și care nu (chiar dacă își cumpără bilet).

De fapt știrile noastre principale din sport sînt știri despre finanțatori, președinți de club, arbitri, magazioneri, și mai apoi e pe bază de jucători.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.680 citiri

Leave a Reply