Meciul de ieri nu a lămurit nimic

În afara faptului că au fost mai mulți spectatori în tribune decît de obicei (și asta în pofida vremii, cam răcoroase), meciul dintre U și Rapid nu a lămurit prea multe…

Am citit că frații-investitori ar fi vrut să vină la meci, dar și-au anulat în ultima clipă biletele de avion.

Am citit declarațiile lui Șumudică, cele în care spune că dacă nu se vor lămuri lucrurile la echipă el se gîndește să plece de la U Cluj.

Am mai sesizat și declarația tip placă-uzată, cea despre echipă, care nu e pregătită din punct de vedere fizic, declarație dată tot de Șumudică.

Fără pretenția unei analize, dar parcă puse cap la cap, aceste declarații, plus starea de confuzie perpetuă de la club lasă un gust amar în continuare.

Ițele acestei preluări par în continuare foarte întortocheate iar ceea ce supără cel mai mult este lipsa transparenței. Nici un oficial, oricare ar fi acela nu vorbește iar site-ul oficial nu postează informații legate de acest subiect.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.624 citiri

1 comment to Meciul de ieri nu a lămurit nimic

  • iuliu

    Caut pe internet zilnic, cand am timp cate o stire despre U Cluj, dar totul este intr-o mare ceata. Cand speram sa vina nemtii sa aduca corectitudine, disciplina , totul a cazut datorita lui Walter. Asta e

Leave a Reply