Pe Madonna ca vecină…

Am avut primele rezultate după ce am postat asta… La cumpăna dintre ani, ca să zic așa cum zice șablonul, m-au mai scutit unii de mesajele impersonale. Am chiar făcut o statistică.

Am primit cam cu 50 la sută mai puține mesaje pe telefon.

Dintre acestea, doar 30 la sută au mai rămas în registrul clasic. Celelalte aveau inserate în text cuvinte care m-au lămurit că sînt pentru mine și pentru familia mea iar majoritatea au fost chiar emoționante.

În schimb am primit mai multe telefoane adevărate. Am răspuns la toate și mi-a făcut plăcere. Și uite așa, am început să rezolv o problemă care devenise apăsătoare în ultimii ani.

Acum aștept Paștile, să raportez noi succese…

PS

Există site-uri care se ocupă cu prefabricarea mesajelor de Crăciun și Anul Nou, pentru cei mai puțin inspirați. Vă ofer cîteva mostre (acum îmi explic mult mai multe…):

-Iti doresc ca in anul 2013 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti!

-Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!

-Catelus cu parul cret, sa ai jeep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madonna ca vecina. O lopata pentru bani, la anul si La Multi Ani!

-La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

-Anul Nou sa iti aduca sanatate si putina munca, sa fi buna si iubita si o viata fericita si multi bani, daca o sa ai si la alti o sa dai.

-Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire! La multi ani!

-Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

-Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu apropiatii. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!

-Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate!

-Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou asa cum ai visat!

-Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou exceptional!

-Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!

-Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
1.740 citiri

2 comments to Pe Madonna ca vecină…

Leave a Reply