Susţinem baschetul din Ardeal – Înfrângere categorică suferită de “U” Mobitelco

Baschetbaliştii formaţiei “U” Mobitelco au pierdut, cu scorul de 59-84, partida jucată, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş. Meciul a contat pentru etapa a XXI-a a Ligii Naţionale, iar la finalul celor patru sferturi, Hristo Nikolov, cu 15 puncte, şi Mihai Silvăşan, cu 14 puncte, au fost cei mai buni marcatori din echipa clujenilor. De partea cealaltă s-au remarcat Kyle Shiloh şi Ivan Ivanovic, autori a 17, respectiv 15 puncte.

“A fost un meci mare pentru noi, pe care trebuia să îl abordăm cu totul diferit. Am început destul de bine, primele 3-4 minute, după care se pare că ei şi-au dorit mai mult vitoria, au alergat mai mult decât noi, au dus ritmul mai bine decât noi. Ce pot să spun, este un rezultat umilitor pentru noi, nu cred că am mai luat o bătaie la o aşa de mare diferenţă aici, în Horia Demian! Îmi cer scuze din partea echipei suporterilor, am avut o sală extraordinară, ne aşteptam să fie aşa, însă din păcate nu ne-am ridicat la nivelul ei. Dacă în aceste meciuri nu luăm decizii bune, nu ne intră aruncările, atunci când să fie, în meciurile cu Timba sau cu Dinamo? În acest meci trebuia să luam deciziile bune, dar se pare ca nu am făcut-o. Pentru noi este un moment greu, venind după şase victorii chiar aveam un moral bun, iar înfrângerea asta ne-a adus cu picioarele pe pământ. Urmează o partidă la Timba, grea din punctul meu de vedere, pentru ca dacă nu ne concentrăm putem să avem o surpriză. Avem o săptămână întreagă să analizăm, să vedem ce am greşit. Nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe, campionatul e lung şi e foarte echilibrat”, a declarat, conform www.u-mobitelco.ro, Mihai Silvăşan.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan Mediaş a acumulat 36 de puncte şi a urcat pe locul 4, în clasamentul Ligii Naţionale, în vreme ce “U” Mobitelco a ajuns pe poziţia a 6-a, cu un total de 35 de puncte.

Iată şi celelalte rezultate înregistrate în etapa a XXI-a a Ligii Naţionale:
Dinamo Bucureşti – BC Miercurea Ciuc 96:85
Energia Rovinari – BC Timba Timişoara 102:78
CSU Atlassib Sibiu – SCM Craiova 68:90
CSM Bucureşti – CSS Giurgiu 94:74
BC Mureş – Farul Constanţa 83:55
CSM Oradea – CSU Ploieşti 77:91
BCM U Piteşti – BC Timişoara 76:65

De remarcat victoria celor de la Dinamo Bucureşti, prima din acest sezon, dar şi înfrângerea elevilor lui Cristi Achim. Din păcate, bihorenii au ajuns la a treia înfrângere din acest sezon şi a doua consecutivă.

În următoarea postare vom reveni cu clasamentul la zi, dar şi cu informaţii despre premiile puse în joc pentru acest retur. De asemenea, vom avea detalii şi despre premiile care au fost câştigate în tur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
856 citiri

Leave a Reply