Susţinem baschetul din Ardeal – “U” Mobitelco se impune pe terenul campioanei

Elevii antrenaţi de Niksa Bavcevic au continuat seria victoriilor cu un succes înregistrat pe terenul celor de la CSU Ploieşti, scor 97-88. La finalul întâlnirii, Derek Steven Wright Jr., cu un total de 28 de puncte, a fost cel mai bun marcator din tabăra ardeleană, iar cu 13 pase decisive a reuşit un “double-double”. Mulţumită acestei victorii, clujenii au acumulat 34 de puncte şi se află la 4 lungimi distanţă de liderul CSM Oradea.

Tot în cadrul etapei a XX-a, Gaz Metan Mediaş s-a impus în faţa celor de la Energia Rovinari, scor 75-71, şi a ajuns la cota 34 în clasament, iar CSU Atlassib Sibiu a câştigat cu scorul de 110-46, partida disputată în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

De partea cealaltă, suprizele neplacute ale etapei au fost CSM Oradea şi BC Mureş, ambele echipe înregistrând înfrângeri. Bihorenii s-au înclinat în faţa celor de la BC Timişoara, scor 63-56, iar mureşenii au pierdut în faţa formaţiei CSŞ Giurgiu, scor 89-79.

Iată şi celelalte rezultate înregistrate în etapa cu numărul XX a Ligii Naţionale de Baschet Masculin:
SCM Craiova – BC Farul Constanţa 85-77
BC Timba Timişoara – CSM Bucureşti 56-77
BC Miercurea Ciuc – BCM U Piteşti 81-93

Mâine vom reveni cu avancronica etapei a XXI-a şi cu clasamentul la zi al pariorilor. Apropo…vouă cum vi s-a părut această etapa?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.131 citiri

Leave a Reply