Jucăm baschet de clasă pe frig pătrunzător (o cronică de Tibi Fărcaș)

azi bI-am lansat invitația de a scrie cronica lui Fărcaș, care n-a mai scris de multă vreme. A și alergat, a și jucat și a și scris azi. Toate le-a făcut bine. Vă las să citiți: 

Un soare rece, de martie, un frig pe măsură, pătrunzător, aşa a fost astăzi la ora 10.00 în Parcul Mare. Cred că au fost minus cîteva grade dar nu ştiu cîte.  Cu Ovi Blag, Raimonda şi Alika am tras nişte ture prin parc, eu  două ture mari Ovi şi Ali patru.  Ovidiu e super tenace, aleargă zilnic, a slăbit vizibil şi pare mai îndrăgostit de sport decît în tinereţe!

La terenul de minibaschet, surpriză, direct de la Budapesta au sosit Călin Ilea şi Rus Daniel, cei doi fotoreporteri  de la ştiridesport.ro, care au fost la meciul Ungaria-România.  Ataşament fanatic al celor doi pentru sportul de la PMOB!  Plus Răzvi, Dl. Mureşan şi Ovi Tebu. Raimonda a jucat la ambele echipe.

Trupele au fost aşa: Blag, Răzvan, Raimonda, Fărcaș, Tebu vs Rus Daniel, Călin, Ali, Dl. Mureşan. Apoi Raimonda a schimbat echipele.

Meciurile au fost pe ambiţie, cu dăruire şi efort, repet, pe un frig pătrunzător.  De data asta am jucat în echipa câştigătoare. Ambele meciuri le-am câştigat prin dăruire maximă, prin efort. Şi tactic am jucat bine. De ambele părţi s-au marcat coşuri frumoase. Fain a fost!

Apoi ne-am încălzit la Eupforia Biergarten. Apropo, când vor da şi ăştia o cafea gratis la câtă reclamă le facem şi pentru fidelitatea de a merge la ei sâmbătă de sâmbătă ?

Nu s-a stat mult, am discutat mai multe despre meciul Ungaria-România, meci slab al naţionalei.

Ne vedem săptămâna viitoare, la ora 10.00

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.432 citiri

Leave a Reply