Nu știu dacă s-a prins toată lumea, dar doar handbalul feminin mai poate aduce o medalie pentru U Cluj

U Jolidon este o echipă merituoasă. A jucat în Champions League, un maxim poate neașteptat dar foarte important pe care această grupare îl putea atinge. Acum se află în pragul unui alt moment vital. Un meci cu Zalăul, acasă, miercuri, de la ora 18.00. 

Calculele hîrtiei sînt complicate, dar există o variantă în care U Jolidon poate obține medalia de bronz la finele acestui campionat din care au rămas două etape. Pentru U Jolidon chiar una singură, pentru că în ultimul act echipa stă, neavînd adversar, deci nepunctînd. Și, cu toate acestea, o victorie cu Zalăul ar aduce pentru U Jolidon 22 de puncte. Zalăul ar rămîne cu 20 și ar juca în ultima etapă acasă, cu Brăila.

Și pentru că am vorbit despre Brăila, aceasta are în acest moment 21 de puncte și două meciuri de jucat: unul acasă  cu Oltchim și unul afară la Zalău. Puteți consulta clasamentul la zi, aici. 

Reluînd, se poate ajunge, la final de campionat, la situația:

3. U Jolidon 22 puncte

4.HC Zalău 22 puncte

5. Brăila 21 puncte

Pentru asta U trebuie să bată Zalăul și Brăila să piardă două meciuri, cel cu Oltchim și cel cu Zalăul.

Locul 3 va fi, în această situație, al Clujului, pentru că în tur U Jolidon a remizat acasă la Zalău, 30-30.

În atari condiții, cred că un drum la sală se impune pentru miercuri, pentru toți cei care știu că în lipsa unui podium la fotbal, la baschet sau la alte sporturi de echipă, Universității i-a rămas drept singură șansă la cupe europene această formație, U Jolidon, care merită din plin susținută în demersul său de a prinde, in extremis, locul al treilea la final de campionat (mai există o șansă și în Cupa României, dar despre asta, poate, altă dată)

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.351 citiri

1 comment to Nu știu dacă s-a prins toată lumea, dar doar handbalul feminin mai poate aduce o medalie pentru U Cluj

  • ovidiu blag

    In cadrul etapei a XXI-a a Ligii Natioale de handbal feminin in data de 11 mai 2013, ora 11,00, la Sala Polivalenta “Danubius” din Braila se desfasoara meciul de handbal feminin intre HC Dunarea Braila si Oltchim Rm.Valcea.
    Iar dupa aceea tre sa fim suporterii Zalaului

Leave a Reply