S-a retras şi Tursunov, iar Hănescu e în turul 3

Întrerupt de ploaie la scorul de 6/4, 5/6 pentru Hănescu, meciul românului cu Dmitry Tursunov s-a reluat, dar s-a terminat în scurt timp după abandonul rusului la 3-1 pentru Victor în tie-break-ul primului set. Acesta din urmă a beneficiat şi în primul tur de retragerea australianului Bernard Tomic, iar în turul 3 va juca împotriva germanului Philipp Kohlschreiber (favorit 16). Hanescu s-a întâlnit cu Kohlschreiber o singură dată, în 2009 pe hard, românul învingând în 3 seturi.

În turul 3, cel mai probabil mâine, va juca şi Sorana Cîrstea. Ea a trecut ieri de Johanna Larsson cu 6/1, 6/4 şi o va întâlni pe Serena Williams.

În proba de dublu masculin, îi avem în turul 2 atât pe Florin Mergea (alături de Philipp Marx), cât şi pe Horia Tecău (alături de Max Mirnyi). Niciuna dintre cele două perechi nu şi-a aflat încă adversarul. La fete, Monica Niculescu e singura care a ajuns în turul 2 până acum. Ea joacă alături de Vania King, cea care a trecut în primul tur la simplu de Alexandra Cadanţu.

Irina Begu, Simona Halep şi Sorana Cîrstea luptă azi pentru un loc în turul 2 la dublu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.057 citiri

1 comment to S-a retras şi Tursunov, iar Hănescu e în turul 3

Leave a Reply