Tenisul, tot mai popular printre români

 

Afis Romania joaca tenis!În 11 şi 12 mai, România joacă tenis! Cel mai mare “simultan” de tenis derulat vreodată la noi în ţară va cuprinde peste 20 de cluburi sportive din 18 oraşe. Peste 1 200 de amatori de tenis vor juca în competiţiile programate să aibă loc în acelasi timp, în weekendul imediat următor.

Pentru a participa la unul dintre turneele care vor avea loc în weekendul „România joacă tenis!” e nevoie de înscrierea prealabilă în comunitatea tuturor amatorilor de tenis, Tenis Partener. Odată înscris, oricine poate intra pe tablourile de joc ale turneelor simultane din 11 şi 12 mai şi va putea continua să joace, pe tot parcursul anului, în comunitatea iubitorilor acestui sport.

Oraşele care vor găzdui aceste turnee sunt: Bucureşti, Arad, Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Galaţi, Iaşi, Mamaia, Mediaş, Oradea, Piatra Neamţ, Ploieşti, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara şi Tulcea. În fiecare oraş va avea loc un turneu, excepţie făcând Bucureştiul, cu 5 turnee organizate în tot atâtea cluburi sportive.

„România joacă tenis!” nu se rezuma însă la turnee, iar pentru a disputa partide amicale e nevoie doar de pasiune şi de dorinţa de a fi pe teren, oriunde în ţară, în acelaşi timp cu alte mii de iubitori ai tenisului. Oricine poate face parte din „România joacă tenis!”, alăturându-se evenimentului pe www.romaniajoacatenis.ro sau pe http://www.facebook.com/RomaniaJoacaTenis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.331 citiri

1 comment to Tenisul, tot mai popular printre români

Leave a Reply