Colorama iese la terasă

02 Meniuri gradini de varaPrintre primele lucruri care îţi fac o părere bună, sau nu, despre o terasă se află meniul. Nu mă refer aici la preţuri sau la gama de produse care pot fi comandate, ci efectiv la meniul pe care te uiţi înainte de a comanda.

Unele terase aleg o variantă ieftină şi prost făcută, altele merg pe un meniu sub forma unei reviste sau ziar, iar altele aleg un meniu elegant.

Dacă vrei să ieşi în evidenţă, Colorama vine în ajutorul tău cu un meniu excelent. Pe lângă calitățile printului digital, rapiditatea execuției finisărilor, pentru acest produs destinat spațiior deschise s-a ținut cont de exploatarea fizică dar și de umiditate.

Meniul prezentat a fost tipărit pe un carton gros pentru a spori rezistența în timp, înfoliat mat sau lucios pentru protecția printului la umiditate sau eventuale mici neatenții…

Tirajul mic – începând de la o bucată sau posibilitatea de a reînnoi printurile ori de câte ori este necesar, îl fac un “must have” pentru răcoroasele terase de vară. Meniul este disponibil în diferite mărimi și posibilități de finisare.

PS: Pentru mai multe detalii despre acest produs şi preţuri accesaţi pagina de facebook sau site-ul colorama.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
890 citiri

Leave a Reply