Aglomeraţie pe Cluj Arena

U Cluj Rugby - afis meci u cluj dinamo 23 august - v1 - 19082013Mâine şi vineri ar putea fi două zile pe care iubitorii sportului să le încheie pe Cluj Arena. Asta datorită formaţiei Pandurii Tg. Jiu şi rugbiştilor de la Universitatea Cluj.

Aşadar, mâine, de la ora 21.00, gruparea antrenată de profesorul Cristian Pustai se va duela cu portughezii de la Sporting Club Braga pentru un loc în grupele Europa League. Doritorii îşi pot cumpăra bilete la preţuri cuprinse între 15 lei (tribuna a II-a) şi 50 de lei (în zona VIP), mâine, în intervalul orar 12.00 – 21.00.

Gorjenii abordează această partidă după ce au pierdut, scor 1-3, meciul din campionat cu Astra, în timp ce Sportig Braga vine la Cluj cu moralul ridicat datorită victoriei, scor 2-0, obţinută vineri în faţa formaţiei Pacos de Ferreira.

Bifăm o zi din calendar şi ajungem la vineri, 23 august. Nu ne pregătim de paradă, dar la finalul zilei am putea avea motive şi de aşa ceva. Echipa de rugby a Universităţii Cluj va juca vineri, de la ora 18:00, împotriva formaţiei Dinamo Bucureşti, în cel de-al treilea meci din play-out-ul Superligii Naţionale de Rugby. Întâlnirea de pe Cluj Arena este ultima partidă de pe teren propriu a studenţilor, iar înaintea meciului va fi acordată o distincţie fiului fostului mare rugbist Alexandru Paloşanu. De asemenea, tot în memoria lui Paloşanu va avea loc duminică, 25 august, cu începere de la ora 10.00, în Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu”, a V-a ediţie a Memorialului “Alexandru Paloşanu”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.504 citiri

Leave a Reply