PENNETTA-HALEP: Avem derby Italia-Romania la US Open . Si bineinteles avem pariul …

 

simonaflaviaDoua meciuri perfect jucate de Simona si Flavia in turul trei de la US Open , ne-au dus la un derby care se anunta foarte interesant.
Pentru Halep,  chiar putine probleme impotriva lui Kirilenko care nu a dat nici un semn de a  o pune in dificultate. Meciul s-a terminat in aproximativ trei  sferturi de ora cu scor final de 6-1 6-0.
Mult mai dificil a fost meciul in care Pennetta a infruntat-o pe Kuznetsova , care pornise in mod foarte tare. Meritul lui Flavia a fost sa nu se lase impresionata de loviturile puternice trase de adversara, si la prima ocazie sa obtina un break decisiv spre  finalul primului set . Mult mai usor setul doi, catigat cu 6-1.
Aceste doua jucatoare sunt  surprizele placute de anul acesta. Simona trasformata din vara asta de la o jucatoare buna la un tractor care distruge adversare iar Flavia, care acum un an se gandea daca o sa mai poata juca, arata un tenis placut si concret.
Fiind vorba de un meci Italia-Romania, care se joaca pentru un loc in sferturi la Us Open, nu  pot sa nu pun ceva  tare la pariu. De data asta pun un vin rosu CHIANTI CLASSICO din 2010, pentru cine ghiceste rezultatul sau se apropie cel mai mult de el.  Sunt valabile regulile pe care deja  le-am explicat la un pariu asemanator la turneul de la Wimbledon.  Puteti sa le cititi aici .
Cred ca meciul se va juca luni 2 Septembrie ,  si se accepta  pronosticuri  pana la ora 17 din ziua respectiva. Bafta!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
7.317 citiri

21 comments to PENNETTA-HALEP: Avem derby Italia-Romania la US Open . Si bineinteles avem pariul …

Leave a Reply