Teribil accident. M-am întîlnit cu cine nu trebuia

-“Fii atent ce pățesc azi”, astea sînt începuturile din “seria de începuturi” de conversație pe care le urăsc cel mai mult.

Dacă sînt și din seria de întîmplări automobilistice, atunci cu atît mai mult nu pot fi atent…

Și, totuși, omul insistă…

-Deci fii atent, știi strada Condurului (numele l-am inventat, ca să nu se chiar facă cercetări…)?

-Nu o știu, a fost ultima încercare de a mai scăpa…

-No, deci cum intri pe ea, imediat la vreo 50 de metri e o intersecție, da n-o vezi, știi, că e un copac acolo. Și no, normal e prioritate de dreapta, dar dacă nu ești atent nu vezi, că e un copac acolo care maschează trecerea de pietoni care e imediat înainte de giratoriul ăla mic din capăt…Mă, și iese unu de-acolo, da normal nu era dreptul lui să iasă, că era al meu să intru, da no, ăla poate că se grăbea, că am văzut că și vorbea la telefon, prostu, nu știe că s-o inventat alea de băgat în urechi, și no, cum ieșea, vine o babă din stînga, și cred că și io și el prima dată ne-am uitat la babă, da no, ideea îi că m-o lovit prostu în partea stîngă, mă, și chiar acum am scos-o din servis, și fii atent….

Și în momentul acela, providențial, mi-a sunat telefonul.

Și am tras o minciună, i-am zis că m-a sunat mecanicul să duc urgent mașina în servis (am zis și eu una din asta, automobilistică, pentru că eram sigur că îi plac astea).

Și am scăpat.

Dar, sincer, pe cine poate să intereseze detaliile unui accident auto…

Poate pe cei de la poliție…

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
1.500 citiri

Leave a Reply