Florin Mergea joacă azi la St. Petersburg alături de Rosol. Apoi românul va avea trei parteneri diferiți la trei turnee

Florin Mergea va intra azi în turneul de la St.Petersburg, ultimul turneu în care va juca alături de cehul Lukas Rosol. Cei doi îi vor avea drept adversari pe Ricardas Berankis (Lituania) și Janko Tipsarevic (Serbia), un meci dificil. Rosol și Tipsarevic vin destul de obosiți după meciurile lor din Cupa Davis așa că e greu de dat un pronostic în ceea ce privește randamentul lor (Lukas Rosol, foarte răgușit, din cîte am aflat în această dimineață de la Mergea, a sosit la turneu de abia în seara zilei de luni). După acest turneu cei doi se vor despărți pentru o vreme, Mergea urmînd să aibă trei coechipieri diferiți pentru următoarele trei turnee. Lukas Rosol urmează să se opereze la șold și va lipsi o bună perioadă de timp din circuit.

 

Florin Mergea mi-a declarat, în legătură cu asta: “Voi ajunge săptămîna viitoare la turneul de la Sibiu, unde voi face pereche cu Alex Luncanu, un tenisman foarte talentat, alături de care am mai jucat și al cărui joc îl apreciez, sper să ajungem cît mai departe la turneu. Apoi, la Mons, voi evolua cu suedezul Johan Brunstrom pentru ca la Rennes să joc alături de austriacul Oliver Marach.”

Despre planurile din acest an, Mergea a spus: “Vreau neapărat să rămîn în top 70. Mai sînt cîteva turnee la care voi participa, vreo 6 probabil, și sper să-mi iasă acest plan. În ceea ce privește proba de simplu, acolo unde voi avea oportunitatea, mă voi înscrie, dar prioritar rămîne, normal, proba de dublu, acolo unde mă simt cel mai bine”

PS Meciul lui Mergea e al treilea al sesiunii ce începe de la ora 13, ceea ce poate însemna undeva în jurul orei 17.00

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
871 citiri

3 comments to Florin Mergea joacă azi la St. Petersburg alături de Rosol. Apoi românul va avea trei parteneri diferiți la trei turnee

Leave a Reply