Winners Tennis Club găzduieşte primul turneu dedicat probei de dublu

afis-dubluOrganizat pentru prima dată în România, turneul de amatori BT Tennis Cup este dedicat exclusiv probei de dublu şi va avea loc la Winners Tennis Club, Cluj-Napoca, în weekendul 27-29 septembrie.

Peste 100 de jucători de toate vârstele se vor întrece în cele 3 zile de concurs pentru premiile generoase puse în joc de către organizatori: Banca Transilvania şi Tenis Patener.

BT Tennis Cup face parte din categoria turneelor Platinum, iar formatul competiţiei este unul complet nou pentru România: echipele de dublu vor juca în grupe a câte 3, incluzând două meciuri cu miză pentru fiecare echipa.

De asemenea, tot pentru prima dată la Cluj, se va juca dublu mixt de nivel 5.5, iar cei mai activi dintre participanti vor putea să evolueze atât într-o probă standard, cât şi în cea mixtă.

Peste 60 de echipe sunt deja înscrise, iar la nivelul 8 se anunţă un tablou exploziv, 12 echipe, din cele mai tari, fiind înregistrate.

Înscrieri se mai pot face doar în această seară, la recepţia clubului Winners, iar mâine vor fi publicate tablourile de concurs.

Aşadar, se anunţă un nou weekend plin de tenis pentru Cluj-Napoca, pe terenurile de la Winners Tennis Club.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
934 citiri

Leave a Reply