Ciorcilă-Angelinos, live-score

Vă ținem la curent cu desfășurarea meciului dintre clujeanul Patrick Ciorcilă și grecul Theodoros Angelinos, meci ce se dispută în turul secund al turneului futures de la Marathon, Grecia, cu premii în valoare de 10.000 de dolari. Cei doi s-au întîlnit în sferturile de finală săptămîna trecută, tot în Grecia. Atunci a învins Angelinos, în trei seturi. Theodoros Angelinos (29 de ani) este cel mai bun jucător al Greciei și e clasat, în ierarhia ATP pe locul 294 ( favoritul numărul unu al turneului).

A jucat, la acest nivel, futures, cinci finale, dintre care în două a ieșit învingător.

La turneele futures la care a participat, în întreaga sa carieră, are un bilanț pozitiv, 139 victorii și 89 de înfrîngeri (în acest an are 43 de victorii și 13 înfrîngeri).

Patrick Ciorcilă (17 ani) este al cincelea jucător român al momentului, după Hănescu, Ungur, Copil și Crivoi.

În clasamentul la zi e pe locul 571 mondial.

În turneele futures Ciorcilă are 26 de victorii și 27 de înfrîngeri (în acest an are 20 de victorii și 16 înfrîngeri). Cariera sa în ATP a început în luna mai a anului 2012, atunci cînd a făcut primul său punct ATP. Cea mai bună performanță la nivel de futures a fost prezența într-o finală.

În clasamentul ATP Ciorcilă are în acest moment 54 de puncte (punînd la socoteală punctele obținute pînă acum în Grecia, 2 săptămîna trecută și unul în primul tur, în această săptămînă).

Meciul a început la ora 12.30.

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
2.649 citiri

29 comments to Ciorcilă-Angelinos, live-score

Leave a Reply