Deși l-am ascuns de ochii presei cît am putut, Claudia Romitan l-a găsit pe frizerul meu

Am găsit cu plăcere un material bine scris de fosta mea colegă de redacție, Claudia Romitan. Azi, în Transilvania Reporter, puteți citi despre fosta frizerie Conti, adică ce a mai rămas din ea. Și, bineînțeles, îl veți vedea în fotografia principală pe omul meu, frizeul (e primul din dreapta, îl găsi vedea ușo).

Aveți aici reportajul de la fața locului, foto Dan Bodea, text Claudia Romitan.

Azi trebuie să dau o tură pînă la el, că cică a trecut cam multă vreme de cînd nu l-am catorisit cu o țuică de prune.

Și, pe final, un gînd despre destinul celor care lucrează încă acolo: niciunul nu va muri de foame, pentru că toți sînt foarte descurcăreți.

Din păcate, însă, se mai duce naibii o lume care aparținea Clujului și clujenilor adevărați.

PS

Mi-a scăpat mie, la momentul oportun, dar văd că și Elza Almași a scris, în februarie, despre acest subiect, la fel de bine. Oricum, despre Ziar de Cluj am tot pregătit niște vorbe bune, o să le spun într-una dintre zilele următoare, pentru că e de vorbit puțin despre asta. Aveți materialul Elzei aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.223 citiri

1 comment to Deși l-am ascuns de ochii presei cît am putut, Claudia Romitan l-a găsit pe frizerul meu

  • Angela

    Frumoase articolele!pe dl.mustata mai alba si ochelari il cunosc, ne tundea pe mine,mama si matusa. Mergeam la dansul acasa pe str M…lui si ne tundea cum doream. Ne era rusine sa mergem la un salon pentru barbati… un om de omenie si dansul si sotia dansului d-na Mori.

Leave a Reply