Evenimentul din week-end, de la Snooker Club Cluj, o adevărată desfășurare de forțe

Mîine dimineață, la ora 10.00, va demara tragerea la sorți pentru evenimentul toamnei în materie de snooker, Cupa de Toamnă organizată de Snooker Club Cluj. Conform managerului clubului clujean, Doru Antoniu Abrudan, concursul se va dovedi unul foarte atractiv:

“Am hotărît să jucăm într-un sistem care să dea tuturor șansa de a sta mai mult la masă. Astfel, vom împărți jucătorii în patru grupe, fiecare dintre ei putînd astfel să joace cel puțin trei partide în cadrul unei asemenea grupe. De abia după consumarea acestei faze se va trece în sistem eliminatoriu, pînă la desemnarea campionului”, a spus Abrudan.

Astfel, de la start la final spectatorii vor putea viziona la fața locului peste 30 de partide.

Competiţia este dotată cu următoarele premii: Locul 1: 250 de euro, Locul 2: 100 de euro, Locul 3 şi 4: câte 50 de euro. De asemenea, cel mai mare break (de peste 30 pct) va fi premiat cu 50 de euro.

La Snooker Club Cluj, Calea Baciului, 1-3, în incinta Roxer Grup, totul este pregătit. Concursul va debuta mîine, după tragerea la sorți și se va încheia duminică în cursul serii, cu marea finală.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.516 citiri

Leave a Reply