Hocus-pocus cu Vali Velcea (antrenorul Timișoarei)

Antrenorul lui ACS Timișoara a ieșit cu cîteva declarații bizare în acest campionat, una dintre ele lăsîndu-i pe toți mască, atunci cînd s-a trezit, la un moment dat, vorbind despre prima înfrîngere a Timișoarei, pe care o preconiza în etapa a șaptea…Acum, după 0-0 cu Corona, a spus așa:

“Am început foarte bine campionatul, dar din păcate nu suntem pregătiți pentru Liga I. Și nu mă refer aici doar la Vali Velcea, ca antrenor. Valoarea unor jucători din grupul nostru este limitată, mă refer la lucruri elementare, de tehnică, care nu se mai pot repara. Antrenorul nu a făcut ce transferuri a vrut, a făcut ce transferuri a putut clubul să-i ofere”, a spus Velcea la Digi Sport 1.

Același Velcea, după victoria cu Dinamo din startul campionatului, a spus așa:

Nu ne-am făcut decât datoria, acest club a făcut dovada că merită să joace în Liga I. Am avut o echipă foarte bine organizată. A respectat cu strictețe ce le-am transmis, a revenit spiritul Banatului pe stadion. Mai mult a fost o susținere extrordinar de fantastică și au venit primele trei puncte cu patru-cinci debutanți în echipă. Mă bucur că la un moment dat eram o necunoscută aș vrea să rămânem, mai avem multe de spus. Să vedem ce facem din punct de vedere al trasnferurilor, va incepe și Cupa României, rămâne un obiectiv îndrăzneț. Felicit jucătorii, stafful, publicul, în număr mare și pozitiv. ”, a declarat Valentin Velcea pentru www.newstimisoara.ro.

Observați și singuri că omul e foarte “consecvent”.

-ba acest club a demonstrat că merită să joace în prima ligă, ba că nu merită. Ba că jucătorii au limite, ba că echipa e foarte bine organizată, ba că băieții ascultă ce spune el, ba că nu mai are ce repara la ei.

Oricum, și acest domn, Vali Velcea, s-a intergrat perfect în devălmășia din fotbalul românesc. Asta e clar. Vali Velcea e de-al nostru, cum ar veni…

PS

Și ca meniul să fie complet, și un interviu din gsp.ro, cînd omul vorbea despre cupele europene cu Timișoara. Aici.

Vă recomand întrebarea și răspunsul:

– Ce-aţi luat de la Klopp şi aţi pus în experienţă, cu posibilităţile dumneavoastră?
– Agresivitate şi formarea unui grup pe teren.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
1.588 citiri

Leave a Reply