O mînă de profesori și studenți cu cap și suflet predau lecții de spirit comunitar

Am văzut pe facebook, dar n-am înțeles prea bine despre ce este vorba. M-am lămurit citind în ZiardeCluj,un articol semnat de Adina Fartușnic, pe care vi-l dau aici. Pe scurt, e o demonstrație cît se poate de simplă a faptului că îți ajunge un milion de lei ca să poți face fericiți 50 de oameni. Totul e să știi ce să faci cu banii ăștia și să pui suflet. Aștept o întîlnire cu George Jiglău, să îmi explice și mie cum au făcut, adică partea cu aprobările și restul hîrtiilor. Nu de alta, dar dacă el și echipa lui împart mîncare sărmanilor în fața Bisericii Franciscane din Piața Muzeului (sînt convins că dintr-o pură întîmplare locul ales e lîngă o biserică), mă bate gîndul să fac și eu o chestie din asta în fața bisericii de la mine din cartier. Poate așa se vor prinde și cei de acolo că nu toate lucrurile trebuie făcute cu sonorul la maximum.

Uite, cele făcute de profesorii și studenții de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării au fost făcute fără tam-tam și tot au fost băgate în seamă. Chiar și la ziar (mi-a plăcut foarte mult materialul, și faptul că a fost pus la rubrica Jos Pălăria. Mai bună recomandare nici că se putea).

Apropo: Am intrat și eu pe facebook, să mă fac prieten cu George Jiglău (unul dintre inițiatorii proiectului). Să știți că nu apare nici o postare referitoare la acțiunea pe care el și colegii lui o fac. V-ați fi așteptat?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.568 citiri

Leave a Reply