Petrecere de Halloween

scanhalloCunosc  persoanele care frecventeaza  PMOB  ca oameni  de distractie,  carora le place sa sarbatoreasca,  sa se distreze, si mai ales sa stea in compania.  Asta am observat-o de fiecare data cand am avut ocazia sa ne intalnim sau sa ne adunam la anumite ocazii. Din acest motiv le aduc la cunostinta  o ocazie de genul  acesta, care va avea loc in curand.

Putin distant de Cluj este un orasel  pe nume Dej, iar acolo exista un Hotel-Restaurant cu servicii de calitate, si cu “amprenta” italiana.  Cu ocazia  Halloween-ului,  pe 31 Octombrie, va avea loc o petrecerea mare, pe care ar fi pacat sa o ratam. De la ora 19 incolo, se va manca si se va dansa. Un meniu de gen revelion,  si apoi un DJ de exceptie care ne va pune in  miscare.

Aici deja vad fete interesate,  dar cu indoiala de genul …”dar nu cumva trebuie sa mergi mascat ? Ca mie nu imi place, nu am timp, nu am chef…”. Raspunsul este ca nu, nu este obligatoriu sa venim mascati. Bineinteles ca este binevenit daca venim asa, mai ales ca in cursul serii se va face premierea despre masca cea mai frumoasa, cea mai simpatica, si asa mai departe . Dar fiecare poate sa vina imbracat cum se simte mai bine, de la casual, la sportiv pana la elegant si serios .

La Hotel Grandmaster din Dej, pe 31 Octombrie, vom putea avea o seara de care sa ne reamintim pentru veselia pe care ne-a dat-o. Rezervarile se pot face direct  pe  pagina de facebook,  sau daca preferati, cine este interesat poate sa scrie aici, cu adresa lui de e-mail si va fi contactat.

Haideti la distractie !

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.104 citiri

Leave a Reply