Dragan Petricevic revine în România, la Timișoara

M-a bucurat foarte mult vestea că Dragan Petricevic va reveni în țară și va antrena, începînd cu 1 decembrie, echipa de baschet masculin a Timișoarei. Am citit aici știrea.

Cu Dragan am fost în relații apropiate cît timp a fost antrenor la Cluj. Pe vremea aceea jucam în fiecare săptămînă fotbal în Sala Sporturilor (aici Puiu Banu a avut merite deosebite și o să vorbesc la un moment dat despre acest fenomen Sala Sporturilor și oamenii pe care i-am cunoscut) și Dragan ni se alătura de multe ori iar la repriza a treia aveam multe să ne povestim…

Și așa am înțeles și noi multe dintre tainele baschetului.

Clujenii au rămas apropiați de Dragan și de fiecare dată cînd revenea, ca adversar, la Cluj, era aplaudat la scenă desschisă.

Pe vremea cînd comentam la TVR meciurile de baschet și era implicată echipa lui, Dragan venea la masa noastră de comentariu și ne dădea zeci de informații despre formație, lucru care ne-a ușurat substanțial munca.

Așadar, mă bucur mult de revenirea lui, Timișoara va respira un alt aer în campionat, sînt sigur, iar timișorenii au de ce să fie mîndri: revine unul de-al lor…acasă.

Cu Dragan Petricevic, cu Miodrag Perisic la Sibiu, parcă s-a mai înviorat campionatul, nu?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
1.629 citiri

1 comment to Dragan Petricevic revine în România, la Timișoara

Leave a Reply