Debut excelent de sezon pentru Hănescu și Copil. Tecău a pierdut la dublu în fața lui Federer

Victor Hănescu și Marius Copil au debutat perfect pe tablourile principale de la Doha și Brisbane, ambii obținînd calificarea în turul secund. Din păcate, Horia Tecău a părăsit turneul de la, învins în primul tur.

Hănescu a cîștigat relativ lejer meciul său din primul tur, cel jucat în compania portughezului Joao Sousa, 6-3, 6-2 și astfel s-a calificat în manșa secundă unde-l va avea adversar pe spaniolul Verdasco, favorit 8. Hănescu a luat 18.000 de dolari pentru această victorie, dar și 20 de puncte ATP. Turneul de la Doha are premii în valoare totală de aproximativ 1, 2 milioane de dolari fiind, din acest punct de vedere, cel mai puternic din această săptămînă (favoritul unu este Nadal).

Excelent se descurcă și Marius Copil la Brisbane, unde după trei ore de joc a trecut de japonezul Sugita, 7-6, 6-7, 7-6 și va juca un meci imposibil în turul secund, cu francezul Simon. Pentru victoria aceasta Copil a luat aproximativ 8.000 de dolari și 20 de puncte ATP.

Tecău și Rojer au început cu stîngul colaborarea, cei doi fiind învinși în primul tur al probei de dublu de la Brisbane de Federer și Mahut, 5-7, 6-7.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.257 citiri

Leave a Reply