Loc bun de făcut Revelionul

loc cChiar dacă nu mi-a prea plăcut mie niciodată să fac Revelionul cu multă lume, asta nu înseamnă că nu îmi pot da seama unde ar fi bine și unde sigur nu ar fi bine de rev. Iar la Fork&Cork vă spun că ar fi bine…Vă spun și de ce, pentru că de-acuma mă pot considera avizat, am fost acolo de mai multe ori și v-am mai spus că îi cunosc pe cei care se ocupă de local, familia Mărginean.

Nu le iau în ordine, dar dacă le adunați voi o să vedeți că ieșiți pe plus:

-oamenii se știu ocupa de clienți, în sensul în care acolo de puține ori te lovești de “nu avem” sau “nu se poate”. Iar pentru o noapte de Revelion e important să se poată mai multe lucruri…

-la capitolul vinuri e probabil cel mai blindat local din Cluj (plus sfaturi de cunoscător din partea lui Gabi Mărginean, managerul de la Fork&Cork)

-cadrul intim. E un local prietenos. Nici nu te pierzi prin el, nici nu e înghesuit.

-raport optim între calitate și preț, ceea ce iarăși mi se pare important, mai ales de rev…

-muzică bună, iarăși garantat, asta dipinzînd, normal, de gustul fiecăruia. După al meu e chiar foarte bună

-un loc rafinat dar în același timp un spațiu în care nu te simți încorsetat.

Eu zic că dacă încă mai cochetați cu ideea de a face revelionul la restaurant, merită să dați un telefon să vedeți cum funcționează la Fork&Cork.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.044 citiri

Leave a Reply