Mă, oare nu putea porni alarma aia în timpul slujbei de duminică?

Azi noapte, de la ora 1 la 6 a sunat într-una o alarmă de mașină. Cred că dintre toți ăștia de pe alee numai el, proprietarul mașinii, o fi putut dormi bine din moment ce nu s-a prins că sună ceva în stradă. Parcă-l și văd: pe spate, cu gura deschisă, sforăind de mama focului…Adevărul e că puțini dintre noi și-ar recunoaște din prima alarma mașinii așa, după sunet…Dar mulți dintre noi, în același timp, dacă ar avea mașina în stradă și ar suna o alarmă s-ar gîndi: mă, oare nu-i a mea?

N-a fost cazul azi noapte. Am prins un proprietar de mașină care doarme bine.

Eu știam că n-ai ce face în astfel de situații, vă mai amintiți poate că am prins una și mai tare, cu muzica la maximum toată noaptea, atunci a fost și mai distractiv…Alții însă s-au enervat foarte tare. Și așa au rămas, nervoși și probabil la ora asta le pică ochii în gură de oboseală din cauza acestui tîmpițel care s-o fi simțit foarte bine toată noaptea.

Problema mea e alta: cum de nu se întîmplă din astea ziua, să zicem duminica, în același loc ca aseară, adică în fața bisericii? Și ăla să nu doarmă, proprietarul, ci să fie plecat la Turda după varză murată.

Mă întreb: oare atunci s-ar putea interveni?

Sau ar rezolva enoriașii problema altfel?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.250 citiri

Leave a Reply