Sfîrșitul unei epoci

dec 2013 daDupă ce azi Fărcaș a declarat că de la anul va participa exclusiv la alergarea PMOB și nu și la baschet, epoca asta, a baschetului, a apus. Așa ne-a zis Tibi la cafea: “gata, m-am hotărît, baschetul e prea încrîncenat, a deraiat de la principiile cu care a pornit la drum PMOB-ul, pace, armonie, natură, alergare, e prea mult profesionalism”…

Această declarație ne face să ardem etapele acestea cu cumpăna dintre ani, cu anul care va veni să fie mai bun decît cel care a trecut, cu fie ca noul an să vă aducă…și să așteptăm cu sufletul la gură prima întîlnire din 2014.

Oricum, întîlnirea a avut ca principal punct de atracție cafeaua de după, unde am asistat la o premieră: am fost mai mulți decît pe terenul de baschet, ceea ce poate fi un bun început. Așa s-a întîmplat și acum trei ani, cînd alergam 10 și jucam baschet 6, pentru ca în scurt timp să nu mai alerge decît unul și 12 să joace baschet. În ritmul ăsta prevăd că în 2014 o să ne întîlnim direct la cafea și o să ne amuzăm de cei care joacă baschet, nu? Ar fi o chestie…Mișcare în aer liber la cafea, un nou stil de mișcare.

Iar că tot am pomenit de cafea, azi chiar că a fost o bîrfetă de zile mari acolo…

Despre cronică, nimic important. Poate doar că în urma unei căzături zdravene pe propriul picior, Ilea s-a ales cu ceva destul de complicat la prima vedere, semn că la Rev nu va putea dansa decît blues.

Am mai avut ideea de a scrie fiecare dintre voi ceva, dar cum nu v-ați înghesuit, a trebuit să îmi asum acest rol ingrat de a scrie o cronică a unui meci pe care nu l-am văzut. Dar sper că m-am achitat bine de sarcini (pe vremuri chiar așa se întîmpla în realitate, știu și persoana: mergea la cafea sau la bere și apoi venea la sală, întreba cît a fost scorul la volei și scria cronica…).

Dacă totuși vreți să vă luați rămas bun în vreun fel de la această ediție, sesiunea de comentarii vă stă la dispoziție. Nu fiți timizi, curaj, la revedere multă!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2.129 citiri

7 comments to Sfîrșitul unei epoci

Leave a Reply