Xerox, în istoria tenisului mondial

Compania americană Xerox a devenit, anul acesta, un partener de nădejde al WTA, semnând un contract de multe milioane de dolari.

Prin acest angajament cei de la Xerox au fost prezenţi la 18 întreceri WTA, dar şi la celebrul Turneu al Campioanelor de la Istanbul.

Astfel, Xerox intră în istoria WTA ca fiind al şaselea partener, în ultimii doi ani şi jumătate, după BNP Paribas, Rolex, Oriflame, Peak şi Jetstar.

Xerox a luat naştere în anul 1906, în Rochester, New York, iar românii se pot bucura de produsele acestei companii încă din anul 1968. Datorită marelui succes pe care l-a înregistrat pe piaţă numele firmei se mai foloseşte, în limba română, şi în sensul general de copiator, chiar şi pentru aparatele altor companii.

Dacă pentru “fima mamă” anul 2013 a fost unul de excepţie, putem spune că la fel s-a întâmplat şi cu parterenii Xerox. Cel puţin noi ca şi clujeni, ne putem mândri cu faptul că firma Roxer Grup, în calitate de Premium Partner Xerox, a obţinut, anul acesta, la gala Xerox Hall of Fame, organizată la Poiana Braşov, patru premii pentru performanţele deosebite înregistrate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
1.369 citiri

Leave a Reply